Forduljon hozzánk most a +36 (70) 622-0123-as telefonszámon, vagy küldjön üzenetet nekünk!

Autó felvásárlás korrekt áron

KEVIN & BABÓCA Kft.

Telephely: 1205 Budapest, Alsó Határ út 69/A

Székhely: 2360 Gyál, Báthory köz 6.

Telefonszám: +36 (70) 622-0123

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Tisztában vagyunk a használt autók piacának jelenlegi helyzetével, a résztvevők igényeivel, ezért igyekszünk ügyfeleink számára a lehető leggördülékenyebbé tenni az adásvételt. Az autó felvásárlás során figyelembe vesszük az eladó érdekeit is – egyrészt az árképzés alkalmával, másrészt az adminisztrációs teendők elvégzésekor.

Használt kocsi jó állapotban Megkímélt állapotú használt kocsi

Talán az egyik legnehezebb feladat megszabadulni a törött vagy totálkáros kocsiktól, ráadásul a legtöbbször a járulékos költségek miatt az eladás az elsőre kedvezőnek tűnő ár mellett is előnytelen. Mi ebben az esetben is reális árat Önnek. Nemcsak ép használtautókkal foglalkozunk, a roncsautó felvásárlás ugyanúgy a tevékenységi körünkbe tartozik. Sőt még a forgalomból való kivonás ügyintézést is ránk bízhatja.

Roncsautó felvásárlás kedvező feltételekkel Forgalomból való kivonás, rövid időn belül

Nem számít a roncsautó kora vagy állapota, mi felvásároljuk, a helyszínen kifizetjük, és el is szállítjuk. Ha Önnek már nem érné meg bajlódni vele, mi még alkatrészeire bontjuk a totálkáros, vagy helyrepofozzuk az enyhébben sérült roncsautókat.

Roncsautó elszállítása trélerrel Használt autó alkatrész

Mivel a roncsautó felvásárlás során szerzett kocsikat alkatrészekre bontjuk, így minket az sem zavar, ha az Ön által eladni kívánt autó hiányos. Továbbá munkagépeket, buszokat és kamionokat is vásárolunk.

Sérült kamion elszállítása Használt BMW

Az autóhoz korábban vásárolt pótalkatrészeket, feleslegessé vált tartozékokat is megvásároljuk. Akkor is keressen minket bátran, ha az autót még megtartaná, de az alkatrészektől már megszabadulna!

Roncsautó fehér színben Használt autó gumiabroncsok

Forduljon hozzánk most a +36 (70) 622-0123-as telefonszámon, vagy küldjön üzenetet nekünk!

Készpénzes autó felvásárlás

Autó felvásárlás


Korrekt áron, készpénz fizetés azonnal!


Tovább

Forgalomból kivonás

Forgalomból való kivonás


Ne bajlódjon vele, megoldjuk Ön helyett!


Tovább

Roncsautó felvásárlás

Roncsautó felvásárlás


Megszabadítjuk, elszállítjuk roncsautóját!


Tovább