Forduljon hozzánk most a +36 (70) 622-0123-as telefonszámon, vagy küldjön üzenetet nekünk!

Roncsautó felvásárlás kedvező feltételek mellett

Egy sérült, törött vagy totálkáros kocsi eladása rengeteg problémával jár. Ilyen autóra alig találni vevőt, legtöbbször pedig az eladás is kész ráfizetés. Nálunk a roncsautó felvásárlás reális áron történik. Figyelembe vesszük az autó állapotát, és olyan vételárat kínálunk, amely az Ön számára is megfelelő. A roncsautó felvásárlás során nem számít, hogy a gépkocsi motor- vagy műszaki hibás esetleg gazdasági totálkáros, mindent átfogó szolgáltatást nyújtunk az ingyenes kiszállástól az autó díjmentes elszállításig. A forgalomból való kivonás ügyintézése is szerepel az általunk nyújtott szolgáltatások listáján.

Roncsautó felvásárlás kedvező feltételek mellett

Helyszíni fizetés roncsautó felvásárlás esetén

Velünk a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben túladhat működésképtelen autóján. Az Ön számára roncsautó felvásárlás pofonegyszerű lesz, egyetlen feladata, hogy felhívjon minket. Ezt követően az Önnek legkényelmesebb időpontban, kérésére hétvégén is, felkeressük, hogy felmérjük az autó állapotát. Akár már ekkor végbemehet a roncsautó felvásárlás, ehhez csak Önre, a forgalmi engedélyre és a rendszámokra van szükség. Megoldjuk az autó elszállítását is, ami nem terheli pénztárcáját pluszköltségekkel.

Használt autók felvásárlásaRoncsautó felvásárlás

Forgalomból való kivonás ügyintézése

Szükség esetén megtesszük a roncsautó kivonásához szükséges lépéseket is. Ez akkor lehet elengedhetetlen, ha az autó már nem térhet vissza a közútra, esetleg bontani kell. Weboldalunkon a forgalomból való kivonás részleteiről is tájékozódhat, de szívesen adunk tájékoztatást telefonon is.

Roncsautó felvásárlás egyszerűen

Forduljon hozzánk most a +36 (70) 622-0123-as telefonszámon, vagy küldjön üzenetet nekünk!

Készpénzes autó felvásárlás

Autó felvásárlás


Korrekt áron, készpénz fizetés azonnal!


Tovább

Forgalomból kivonás

Forgalomból való kivonás


Ne bajlódjon vele, megoldjuk Ön helyett!


Tovább

Roncsautó felvásárlás

Roncsautó felvásárlás


Megszabadítjuk, elszállítjuk roncsautóját!


Tovább